Aanbod

Schrijven en spreken over actuele thema’s is mijn passie.

Helder, scherp als het moet en zacht als het nodig is, met een literaire toets die mensen beroert. Ik hou van woorden die beklijven. Als jij een meesterlijke tekst nodig hebt, om je genoegen of je onbehagen te uiten, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Daarnaast heb ik sinds 2013 een coachingsbedrijf. Als coach en mentor begeleid ik succesvolle cliënten (M/V/X) om vastgeroeste relatiepatronen te doorbreken en ik doe dat op even orginele wijze als ik schrijf. Dit kunnen patronen in de boardroom of bedroom zijn.

Als je merkt dat mensen teveel van jou profiteren in je bedrijf of je privé-leven en dat je je eigen behoeften te vaak aan de kant zet, dan help ik je om een nieuw narratief te schrijven. Een nieuwe tekst voor je brein en je lijf waarmee je grenzen trekt en aan jezelf begint te denken in plaats van altijd de people pleaser uit te hangen.

Verlaat het strand der gewoonte en steek de oceaan over!

Graag ontdek ik wat jouw behoeften zijn en als ik denk dat ik ze niet kan invullen, dan zeg ik het rechtuit. In het andere geval stel ik je een roadmap voor om stap per stap een nieuw verhaal te ontwikkelen met jou in de hoofdrol. Klinkt dat goed?

Een exclusief privé-coachingtraject start vanaf vier cijfers. Zoals mijn ex-cliënt Marie-France aanbeveelt: “Investeer in jezelf!”

Bel me op +32 (0)479 59 46 47 voor een kennismaking.