Je aanvraag is in behandeling…

Dank om een gesprek met mij aan te vragen. Moedig van je! Hierna leg ik het vervolg uit…


STAP 1 – Wat je hierna kunt verwachten


Je ontvangt straks automatisch een bevestigingsmail van je afspraak. Op basis van je aanmeldformulier doe ik een eerste check om te zien of ik je kan helpen.

Als ik denk dat ik met jou resultaten kan bereiken, dan gaat het ontdekkingsgesprek door zoals gepland. In dit geval ontvang je de volgende dag een e-mail met mijn programmabrochure. Kort voor ons gesprek zal ik je nog even via WhatsApp of Messenger contacteren.

Mocht ik van mening zijn dat ik momenteel niet de meest geschikte persoon ben om jou te helpen, dan annuleer ik de afspraak. Dan neem ik wel even contact met je op via WhatsApp of Messenger. Als je het wenst, geef ik je dan de reden van de annulering en kort advies over wat ik in jouw geval zou doen.

Als de afspraak doorgaat, dan bel ik je vervolgens op het exacte tijdstip dat je hebt aangegeven in de boeking.STAP 2 – Voorbereiding voor het gesprek

Je hoeft niets voor te bereiden voor onze babbel behalve een paar praktische zaken:

Om te beginnen, wees vooral niet zenuwachtig: ik ben ook maar een mens net als jij. Ik stel je wat vragen en ik luister. Dus relax!

Voor een persoonlijk gesprek is wederzijdse volle aandacht nodig. Gun jezelf dus een stille ruimte zonder afleiding tijdens de sessie. En houd pen en papier bij de hand om notities te maken.

Zet een glaasje fris of een warme kop thee bij je, zodat je tijdens het gesprek even je keel kan smeren met een slokje drinken, als je daar behoefte aan hebt.


STAP 3 – Bekijk deze video om te weten « hoe » het proces van een levenspartner vinden werkt

In de video hieronder ontdek je mijn filosofie over wat nodig is om een partner te vinden. Het zijn in mijn ogen essentiële dingen die zich keer op keer in de praktijk bewijzen. Dat was zo bij mij. Dat is zo bij mijn klanten. Ik heb er lang over nagedacht en heb er een eigen model met 3 fundamenten van gemaakt. Als je je dit model eigen maakt, staat niets je in de weg om een leven vol liefde, warmte en aandacht te realiseren.

P.S.: Ik spreek over ‘carrièrevrouwen’ in de video hieronder, maar niet al mijn studenten herkennen zichzelf in dit woord. Het belangrijkste is dat je ambities en dromen hebt die je heel graag wilt waarmaken 😉 


Ik spreek je graag snel! Karianne