fbpx

Karianne Boers teksten en interviews raken naar hun eigen zeggen een snaar bij veel mensen, gaande van huisvrouwen tot hoogleraren. Ze identificeert zich niet met groepen of stromingen, maar onderzoekt, schrijft en spreekt vanuit een authentiek, integer, onafhankelijk denken dat zich weigert te onderwerpen aan het AI-biotechnocratisch dogma en laat twijfels rijzen waar ‘feitencheckers’ fictie poneren als waarheid.

Wetenschappelijke publicaties

Zie Karianne’s onderzoekspagina van de Vrije Universiteit Brussel.

Vulgariserende publicaties

Bijdrage aan het Nederlandse actualiteitenprogramma Blackbox Today inzake de verwijdering van Kariannes LinkedIn profiel (04/11/2022).

Open brief aan LinkedIn naar aanleiding van een verwijderd bericht met pertinente juridische vragen omtrent de vaccinaties (28/10/2022).

Open brief aan het Belgisch Parlement in de vorm van een satire over de nakende vaccinatieplicht tegen COVID-19 in de zorg (03/05/2022).

Interview over transhumanisme, digitale identiteit en ethiek met Elizabeth Plokker van ‘Church of the Heart’ podcast (08/03/2022, in het Engels).

Open brief aan wijlen de rector van de Vrije Universiteit Brussel over de nood aan wetenschappelijke vrijheid in tijden van corona (08/12/2021).

© Fotograaf: Winny Mattheeusen (2022)

KARIANNE J.E. BOER:


« Mijn missie bestaat erin om te zorgen dat onze kinderen niet hoeven te leven in een transhumanistische wereld van zielloze, slaafse ‘menschines’. »